<figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Förra helgen tog Filippo och jag in på Nobis för en välbehövlig paus och för att ladda batterierna. Det var första gången mamma passade båda barnen, vilket först kändes lite nervöst med tanke på hur krävande nätterna kan vara när de vaknar flera gånger. Lyckligtvis gick allt strålande – barnen somnade snabbt hemma hos mamma, sida vid sida i hennes stora säng. Det var en speciell stund när jag fick hennes sms om att nattningen gått bra och att de sov lugnt. Mina små börjar verkligen bli stora(!).</p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Att min fästmans familj driver flera restauranger och hotell inom Nobis Collection är en stor förmån. Så när tillfälle ges, älskar jag att ha en staycation i vår egen stad. Det är som att man ser ens egen stan med nya ögon. Det kändes så speciellt att gå och handla på NK för att sen slinka in på Nobis för ett glas vin i loungen (inte som den där trötta mamman där hemma som springer runt och jagar barnen). Denna gång bodde vi på Nobis Hotell, där atmosfären är allt annat än typiskt svensk och servicen alltid är bra. </p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Höjdpunkten är maten på Noi, en av deras restauranger (jag älskar också deras ragu på Binon men det tar vi en annan gång), där jag nästan alltid väljer samma rätter: heta räkor med vitlök och olja samt bläckfisk till förrätt, följt kött, broccoli, pommes och bearnaisesås till varmrätt. </p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Här är en bild på köttet och min fina fästman.</p><figure class="image"> </figure><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Ha en fin start på dagen så hörs vi lite senare!</p><p style="text-align:center;">// L. </p>